Spor Yaparken Dinleyebileceğiniz Spotfiy Çalma Listeleri

Spor Yaparken Dinleyebileceğiniz Spotfiy Çalma Listeleri

Spor yaparken müzik dinlemek enerjinizi yüksek tutarken ritminizi korumanıza da yardımcı olmaktadır. İster koşuya çıkıyor, ister ağırlık kaldırıyor, ister yoga yapıyor olun: her spor çeşidi için sizi kaslarınızı çalıştırmaya motive edecek spotify listeleri mevcut. Spor salonuna giderken yanınıza aldığınız en önemli eşya sizin için de kulaklığınızsa veya doğru müzik listesini seçmekte zorlanıyorsanız, bu yazımızda derlediğimiz farklı Spotify çalma listelerine bir şans vermenizi tavsiye ederiz.

Cardio

Bu Spotify çalma listesi, kardiyo egzersizleri sırasında dinlemeniz için ideal. Evde yaptığınız kardiyo antrenmanında dinleyebileceğiniz bu liste, sizlere dışarıda yaptığınız güzel bir tempolu yürüyüş veya koşu sırasında da eşlik edebilir. Bir sonraki egzersizin için Lady Gaga’dan Katy Perry’ye, David Guetta’dan Dua Lipa’ya kadar pek çok ünlü sanatçının parçalarını içeren Spotify’ın Cardio listesini denemenizi öneririz.

Yoga Girl Playlist Of The Month

Yoga Girl isimli bir Spotify kullanıcısının hazırladığı bu şarkı listesi, yoga yaparken daha kolay konsantre olmanıza yardımcı olurken daha eğlenceli bir egzersiz yapmanıza da olanak sağlayabilir. Playlist toplam 90 dakika sürecek şekilde şarkılardan oluşuyor ve aynı parçalardan sıkılmamanız adına her ay güncelleniyor.

Türkçe 90’lar 

Tembel hissediyorsanız ve günlük sporunuzu yapmak için motivasyona ihtiyacınız varsa, kulaklığınızı takıp Tarkan, Mustafa Sandal veya Yonca Evcimik dinlemek aradığınız çözüm olabilir. Sizi hem nostaljik hem de enerjik hissettirecek, 90’lı yılların en güzel hareketli pop parçalarından oluşan bu Türkçe 90’lar şarkı listesine mutlaka göz atmanızı öneririz.

Power Workout

Yoğun bir antrenman boyunca sizi enerjik tutacak şarkılar arıyorsanız, Spotify’ın hazırladığı ve 3.5 milyondan fazla kişinin takip ettiği Power Workout listesi tam size göre. Sizi özellikle ağırlık kaldırdığınız direnç egzersizlerinde motive edecek fakat her türlü antrenmanınızda dinleyebileceğiniz bu liste, pop ve rap türünde farklı hareketli parçalar içeriyor.

Nike Training Endurance

Uzun süreli bir antrenman yapmak istiyor ve bu süreçte enerjinizi olabildiğince yüksek tutmak istiyorsanız, Nike Training Club tarafından hazırlanmış olan Nike Training Endurance şarkı listesine göz gezdirebilirsiniz. Pek çok orijinal ve remix parçalar içeren bu liste ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadan kilometrelerce koşmanız mümkün olacak.

Cool Down

Özellikle yoğun ve yorucu bir egzersiz rutini sonrasında, antrenmanların belki de en önemli ve en dört gözle beklediğiniz kısmı soğuma antrenmanı olabiliyor. Hem fiziksel hem de mental olarak rahatladığınız soğuma egzersizlerini yaparken size eşlik etmesi için Spotify tarafından hazırlanan Cool Down şarkı listesini seçmenizi öneririz. Bu listedeki dinlendirici parçaları dinlerken bir yandan da nabzınızı normal seviyelere indirebilirsiniz.

Yazımızda bahsettiğimiz spor yaparken dinlenecek şarkılar arasından tercih ettiğiniz spor çeşidine ve size en uygun olanını seçtiyseniz, yüksek enerjili ve motivasyonlu bir antrenman yapmanın tam zamanı. İster serin bir sabah koşusu ister sakinleştirici bir yoga seansı için ihtiyacınız olan spor kıyafetlerini ve aksesuarlarını Yalı Spor’da bulabilirsiniz

İlgili Ürünler

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık