En Çok İzlenen YouTube Spor Kanalları

En Çok İzlenen YouTube Spor Kanalları

Hobiniz ne olursa olsun YouTube’da onunla alakalı bir kanal bulabilirsiniz. Özellikle spor ile ilgileniyorsanız istediğinizden daha fazlasına denk gelmeniz kuvvetle muhtemel. Son zamanlarda oynanan Brezilya 2. Ligi maçlarının önemli anlarından, 60’lardaki NBA oyuncuları üzerine yapılan sohbetlere kadar aradığınız her türlü içeriği neredeyse sınırsız sayıda gözüken YouTube spor kanalları arasından seçebilir ve keyfinize bakabilirsiniz. Üstelik televizyon ekranlarından çevrimiçi platformlara geçen spor medyası da bu seçenekleri artırıyor. İstediğiniz spor içeriklerini istediğiniz dilde izleyebilmek de pastanın üzerindeki çilek oluyor!

Bu platformlardaki programlar sadece tartışma veya bilgilendirici içeriklerden oluşmuyor elbette. YouTube evde spor kanalları ve içeriklerini takip etmek isteyenler için de imdada yetişiyor ve istediğiniz kas grubunu çalıştırabileceğiniz antrenmanı bulabileceğiniz yüzlerce kanal sunuyor. 

Socrates Dergi

YouTube Türk spor kanalları arasında, üretilen içerikle açık ara önde gelen Socrates Dergi’nin kanalında istediğiniz her spor dalı hakkında bilgi bulabilirsiniz. Basketbol ve futbol ile alakalı geniş izleyici kitlelerine hitap eden videolardan Formula 1 ve Bilardo Türk spor dünyasında daha az yer kaplayan sporlara kadar her türlü içeriği samimi bir dilde sunan Socrates Dergi, aynı zamanda alanında uzman yorumcularıyla izlemeye doyamayacağınız kadar başarılı.

Alanlarındaki uzmanlıkları tartışmaya açık olmayan Erman Yaşar, Emre Özcan ve Ercan Taner gibi futbol guruları ile günümüz futbolu üzerine değerlendirmeleri ve futbol tarihi üzerine bilgilendirici videolarla futbol severler için vazgeçilmez bir içerik kaynağı. Basketbol severleri ise Türk gençlerine basketbolu sevdiren Kaan Kural ile kendine çekiyor Socrates Dergi.

Aynı zamanda 161 bin abonesiyle Türkiye’nin en büyük spor kanallarından biri.

Socrates Dergi YouTube kanalı: www.youtube.com/channel/UCvgwLFmnppZoPVBQJwPaNsA

Sports Digitale

Türkiye’nin ünlü YouTube spor kanal isimleri arasında önemli bir yere sahip Sports Digitale Türk izleyicilere sunduğu çeşitli spor içerikleriyle ilgi çekiyor. Futbol, basketbol ve MMA gibi sporlar ile ilgili güncel bilgileri ve tartışma programlarını bulabileceğiniz Sports Digitale 26 bin abonesiyle spor kanalları arasında yükselen yıldızlardan.

Basketbol dünyasının duayeni Murat Murathanoğlu’nun sunduğu “Bir Zamanlar Amerika” programı NBA severlere Amerikan basketbol tarihi ve süperstarları hakkında değerli bilgiler sunarken, “MMA Zone” ve “O’nun Hikayesi” programları karma dövüş dünyası hakkındaki gelişmelere ve ünlü dövüşçülerin geçmişlerine yer veriyor. Sports Digitale aynı zamanda tuttuğunuz futbol takımlarına özel olarak ürettikleri içeriklerle de sıkı taraftarları kendisine çekmeyi biliyor.

Sports Digitale YouTube kanalı: www.youtube.com/channel/UCmEgRY1A2263UXrQhjDuU0Q

UNINTERRUPTED

UNINTERRUPTED, Amerika spor dünyasının iç yüzünü ve oyuncuların güncel olaylar üzerine 

fikirlerini yansıttıkları videolarıyla, spora ve sporcuya olan bakış açısını daha bireysel bir hale taşıyor. Günümüzde görev alan ya da geçmişte görev almış oyuncuların, koçların ve spor yorumcularının siyasi veya toplumsal gelişmeler üzerine yaptıkları tartışmalar, röportajlar yaptıkları ve kişisel hikayelerini anlattıkları bir YouTube kanalı olan UNINTERRUPTED sporun pek bilinmeyen yüzlerini izleyicilerine yansıtıyor ve 368 bin abone sayısıyla oldukça büyük bir kitleye hitap ettiğini gösteriyor.

UNINTERRUPTED YouTube kanalı: www.youtube.com/channel/UCh0_oEIReJmE7g3ZYVxxthA

Olympic

Olimpiyat sporları hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz Olympic YouTube kanalı her türlü sporun müsabaka analizi, Olimpiyatlar hakkında belgeseller, röportajlar ve geçmiş Olimpiyat oyunlarının değerlendirmesi gibi bir çok bilgiyi en rafine haliyle sunuyor. 4,66 milyon aboneye sahip bu kanal Olimpiyat sporları hayranlarının vazgeçilmezi konumunda. 

Olympic YouTube kanalı: www.youtube.com/user/olympic

ESPN

ESPN’nin YouTube’daki en büyük spor kanallarından olması Amerikan spor dünyasına aşina olanlar için çok şaşırtıcı olmasa gerek. Amerika Birleşik Devletleri’nde ilgi gören MMA, basketbol, Amerikan futbolu ve beyzbol gibi bir çok spor hakkındaki gelişmeleri anlık olarak bulabileceğiniz ESPN YouTube kanalı isteyebileceğinizden daha fazlasını sunuyor.

Her spordan süper yıldızlar ile yapılan röportajlar, müsabaka sonrası değerlendirmeleri ve mini belgeseller ile Amerikan sporları hakkında her şeyi sizler için çevrimiçi platformlara getiren ESPN 7,12 milyon abonesi ile büyümeye devam ediyor.

ESPN YouTube kanalı: www.youtube.com/user/ESPN

freekickerz

İlk bakışta adından da anlaşılabileceği gibi futbol odaklı bir kanal olan freekickerz 8,37 milyon abone ile dünyada en çok aboneye sahip spor kanalları arasında. Robert Lewandowski, Manuel Neuer ve Mesut Özil gibi dünyaca ünlü futbolcuları kanallarında ağırlayan kanal, en zorlu serbest vuruş senaryolarıyla misafirlerine meydan okuyor ve izlenmeye değer içerikler oluşturuyor. Kanallarında günümüzde dünyanın en iyi teknik adamı olarak kabul edilen Jurgen Klopp’u da ağırlayarak eğlenceli görüntüler sunan freekickerz bununla da kalmıyor ve en son çıkan kramponları da gerçekçi koşullarda test edip izleyicilerine önerilerde bulunuyor. freekickerz kanalının Almanca olması sizi korkutmasın, İngilizce ve hatta bazı videolarında bulunan Türkçe seçeneği ile hiçbir diyaloğu kaçırmayacaksınız. Aynı zamanda YouTube evde spor kanalları ile birlikte de çalışan freekickerz, karantina döneminde evde yapabileceğiniz futbol antrenmanları ile ilgili de bilgiler sunuyor.

freekickerz YouTube kanalı: www.youtube.com/user/freekickerz

Red Bull

Sıradışı sporlar ve sporculara sponsor olmasıyla bilinen Red Bull’un YouTube kanalı dünyanın en çok izlenen spor kanallarından. Yerçekimine meydan okuyan kaykaycıları, dalgalarla güreşen sörfçüleri, insanüstü hareket kabiliyetine sahip dansçıları, karlı dağlara kafa tutan sporcuları ve daha nicesini bulabileceğiniz Red Bull YouTube kanalını izlerken yüreğiniz birçok kez ağzınıza gelecek. Yalnızca en çılgın videoları değil aynı zamanda sporcularla yapılan röportajları, söz konusu sporun tarihçesini ve en son yapılan organizasyonlar hakkında bilgi alabileceğiniz kanal 9,47 milyon abonesiyle sıradışı sporların ne kadar ilgi çekici olabileceğini gözler önüne seriyor.

Redbull YouTube kanalı: www.youtube.com/user/redbull

DudePerfect

Alışılageldik spor kanallarından olmayan DudePerfect, 52,3 milyon aboneyle en popüler spor kanalı. Bir grup arkadaşın alışılagelmedik ve zorlu sporlarda birbirlerine karşı mücadele ettikleri kanal, samimi ve eğlenceli videoları ile kendilerini diğer spor kanallarından ayırıyor.

Eğer siz de bir arkadaş grubunun ne kadar çılgınca davranacağını görmek istiyorsanız bu kanalı ziyaret edin!

Dudeperfect YouTube kanalı: www.youtube.com/user/corycotton

İlgili Ürünler

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık