Yeni Sezon Marvel Ürünleri Ayağına Geldi

Yeni Sezon Marvel Ürünleri Ayağına Geldi

Marvel, çizgi romanlarla başlayıp filmleriyle dünyayı saran muhteşem bir seri oluşturdu. Her bir karakterin ayrı hayran kitlesi var. Yeni filmlerin ya da seri devamlarının çıkışı dünya çapında ses getiriyor ve 7’den 7’e herkesin ilgisini çekiyor. Spiderman konseptli doğum günleri, Captan America konseptli partiler ve daha fazlasını saymak mümkün. İnsanlar yatak örtüsünden giyimine, duvar kağıtlarından aksesuarlarına kadar marvel karakterlerine ait detaylarla kendini bu evrene dahil ediyor.


Yeni sezon Marvel ürünleri ile sevdiğiniz karakteri gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Duvarlara tırmanan çocuklar için Spiderman, uçmayı sevenler için Superman… İşte en yeni Marvel ürünleri sizinle;



Marvel Spider-man BOA Fortarun Çocuk Spor Ayakkabı

Marvel’ın en sevilen ve çocukları en mutlu eden karakter Spiderman desenlerine sahip bu mavi spor ayakkabı, enerjisi bitmeyen, sürekli koşan çocuklar için ideal. Cloudfoam yastıklama teknolojisi ile çocuklarınızın gelişmekte olan ayaklarına üst düzey konfor sağlar. Üstelik, Primegreen serisinden malzemelerle üretilmesi hem doğaya hem de çocuklara temiz bir gelecek bırakmaya destek oluyor.



Marvel Super Hero Adventures Fortarun Ayakkabı

Süper kahramanların da bazen desteğe ihtiyacı olabilir. Küçük adımlarla büyük değişimler yaratırken Super Hero konseptli bu çocuk spor ayakkabı konforlu yapısıyla desteğe hazır.

Yumuşak orta tabanı, kolay giyim sağlayan cırcırtları ve hava alan sayası ile minik ayaklarının rahatı için her şey düşünüldü.



adidas D.o.n. Issue 3 J Kırmızı Çocuk Spor Ayakkabı

NBA’in ünlü Basketbolcusu Donovan Mitchell imzası taşıyan çocuk spor ayakkabı mükemmelliğe giden yolun bölümlerini vurguluyor. Marvel’ın Venom serisinden ilhamla tasarlanan bu kırmızı siyah ayakkabı güçlü adımlarla dikkatleri üzerine çekecek.




adidas D.o.n. Issue 3 J Çocuk Spor Ayakkabı Siyah

Basketbolcu Donovan Mitchell’in bir diğer tasarımı, siyah Venom detayları taşıyor. Bileği destekleyen yapısı, konforlu yastıklama sistemi ile koşmayı ve basketbolu seven çocuklar için her detayıyla ilgi çekici.




adidas Forum Mid Marvel Erkek Spor Ayakkabı Kırmızı

Marvel Galaksinin Koruyucuları karakterlerinden ilhamla tasarlanan spor ayakkabı, adidas’ın basketbol için özel geliştirdiği forum serisinden. Hem basketbolda hızlı ve atak adımları destekliyor hem de Marvel tasarımıyla dikkatleri üzerinde topluyor.


Yukarıdaki ürünler 2021-2022 sezonuna ait, tükenmesi halinde diğer koleksiyonlarımıza yalispor.com.tr üzeriden gözatabilirsiniz.


İlgili Ürünler

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık