Yeni Mağazamızı Karşıyaka’da Açtık!

Yeni Mağazamızı Karşıyaka’da Açtık!

Yalı Spor olarak, 61. mağazamızı İzmir Hilltown Karşıyaka AVM’de açtık! Spor alışverişine dair hemen her ürünü sizlere sunduğumuz mağaza zincirine bir yenisini daha ekliyor ve güvenilir alışveriş prensibiyle kaliteli spor markası ürünlerini ayağınıza getiriyoruz.

400 metrekare genişliğinde olan yeni mağazamızda; Nike, Puma, Reebok, New Balance, Skechers gibi birçok spor markasının ürünlerini aynı çatı altında buluşturuyoruz. Farklı markaların çok çeşitli, uygun fiyatlı ürünlerini sunduğumuz online mağazamızın yanı sıra açılışını kutladığımız yeni mağazamızla da sizlere yeni kampanyalar hazırlıyoruz. Yepyeni Hilltown Karşıyaka AVM mağazamızda, eski şubelerden farklı olarak, bünyesinde alışverişi daha kolay hâle getiren dijital ekranlara da yer veriyoruz. 

Mağazaya Ulaşım Nasıl?

Yeni mağazamız Hilltown Karşıyaka AVM’nin 1. katında yer alıyor. AVM’ye otobüs, İZBAN veya tramvay ile ulaşılabiliyor. Karşıyaka İskele ve Bostanlı İskele’den Çiğli yönüne giden çoğu otobüsle Hilltown Karşıyaka AVM’ye varılabiliyor. AVM’ye tramvay ile ulaşmak için Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu durağında inmek gerekiyor. İZBAN ile gelmek için ise Mavişehir İstasyonu’nda inip 800 metre kadar yürümek gerekiyor.

Açılışa Özel Etkinlikler Gerçekleştirildi

18 Ekim saat 11.00’de açılan yeni mağazamızda 16.00-20.00 arasında DJ kahve etkinliği düzenlendi. 16.00-19.00 saatleri arasında katılımcılara sürpriz hediyelerin verildiği bir VR etkinliği ve DJ performansı gerçekleşti. 20.00 ile 20.30 arasında ise spor hocası eşliğinde fonksiyonel antrenman ve koşu etkinliği yapıldı. 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık