Yalı Spor’un Yepyeni Mağazası adidas Shop Sizlerle!

Yalı Spor’un Yepyeni Mağazası adidas Shop Sizlerle!

Yeni mağazamız adidas Shop 18 Ekim Cuma günü keyifli bir açılış etkinliğiyle Karşıyaka Hilltown AVM’de kapılarını açtı! İkonik ve özel tasarımları ile dünya spor klasiği olan adidas’ın tüm ürünlerine yeni mağazamızda ulaşabilirsiniz!

adidas Shop’ta sweatshirt’ten koşu ayakkabısına, yağmurluktan aksesuara birbirinden çeşitli ürün yer alıyor. Farklı spor dallarına tasarımlar yapan adidas’ın takım formaları da adidas Shop’ta yerini aldı! 

Ünlü Graffiti Sanatçısı Reach Geblo Açılıştaydı! 

Kendine özgü graffitileri ile hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok farklı köşesinde imzası bulunan Reach Geblo, mağaza açılış etkinliğinde bizlere eşlik etti. Reach Geblo açılışta sevenleri ile birlikte, Sneaker kişiselleştirme etkinliğinde farklı tasarımları hayata geçirdi. 

Yeni adidas Shop’a Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Yeni adidas Shop Karşıyaka Hilltown AVM’de bulunuyor. AVM’ye ulaşmak için otobüs, İZBAN veya tramvay kullanabilirsiniz. Karşıyaka İskele ve Bostanlı İskele’den Çiğli yönüne giden hemen hemen tüm otobüsler, Hilltown Karşıyaka AVM’nin önünden geçiyor. Karşıyaka Tramvayı ile gelmeyi düşünürseniz Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu durağında inerek Hilltown AVM’ye ulaşabilirsiniz. İZBAN ile gelmek için ise, Mavişehir istasyonunda inerek Hilltown AVM’ye yaklaşık 20 dakika yürüyebilirsiniz. 

adidas Shop’un Modern Mağazasını Keşfedin!

adidas Shop, Yalı Spor güvencesiyle sizlere çok çeşitli ürün ve müşteri memnuniyeti vaat ediyor. Yeni geniş mağazamızda, rahatlıkla alışveriş yapabilir, dijital ekranlar yardımıyla güncel ürünler ve özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Görüşmek üzere!

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık