Sonbahar Mevsimi İçin Yağmurluk Trendleri

Sonbaharda gardırobunuza şıklık katacak yağmurluk trendleri arayışındaysanız, bu yılın öne çıkan ürünlerine göz atabilirsiniz.

Mevsim değişimlerinde, sert hava geçişlerinin yaşandığı bu zaman diliminde yağmurluk seçimi büyük önem taşır. Kaliteli bir yağmurlukla, serin yürüyüşlere ve sert havalara siz de hazır olabilirsiniz.

Yılın erkek yağmurluk trendleri:

2019 sezonunun erkek yağmurluk trendleri, daha canlı renk tasarımlarına sahip. Hem yağmura hem de sert rüzgârlara karşı vücudunuzu koruyan bu yağmurluk modelleri, sonbaharın alışılmış soluk renklerine kıyasla capcanlı bir tasarımla karşınızda. Sarı, mavi ve beyaz gibi renklerin hâkim olduğu Adidas yağmurluk-rüzgârlık modellerini gardırobunuza ekleyebilirsiniz.

Sonbaharda, kahverengi ya da siyah gibi koyu renkleri tercih eden erkekler içinse pek çok yağmurluk seçeneği mevcut. Adidas’ın kahve tonlarındaki yağmurluk modeli, bu yılın revaçta olan ürünlerinden biri. Dayanıklı kumaştan üretilmiş bu yağmurluk modeli, kolayca katlanabilir ve taşınabilir; sweatshirt ve kapüşonlu kıyafetlerin üzerine rahatlıkla giyilebilir. Dayanıklı sık dokuma kumaştan üretilen hafif ve katlanabilir tasarımlı bu model, reflektör özelliklidir.

Kadın yağmurlık trendleri:

2019 sezonunun kadın yağmurluk trendleri, ağırlıklı olarak klasik çizgilere sahip. Tasarımlarında, beyaz rengin öne çıktığı The North Face’in bu sezona özel üretilen yağmurlukları, oldukça hafif yapılı nefes alan kumaş yapısıyla oldukça konforludur.

Hem sportif kullanıma hem de günlük kullanıma uygun olan rüzgârlık-yağmurluk modeli, sert havalara karşı dayanıklı özel bir kumaş türünden üretilmiştir. Arka havalandırmaya sahip olan yağmurluk, aynı zamanda hızlı bir şekilde kuruyabilir.

Bu yılın öne çıkan bir diğer ürünü ise çiçek ve bitki desenleriyle göz dolduran Nike yağmurluk modelleridir. Nike’ın özellikle geniş renk yelpazesine yer verdiği bu modeller, koyu tonlarla parlak renkleri bir arada barındıran tasarımlara sahip. Dokuma kumaş ile V şerit çizgilerle üretilen modeller, vücudu saran ve daha fit gösteren bir esneklikte üretilmiştir. Gece yürüyüşlerine uygun bir parlaklığı olan kumaş, yapısı sayesinde kolayca nefes alabilir ve üzerinde nem bırakmaz. Bu sezon özellikle bol kesim giyim modasına uyum yakalayan yeni Nike yağmurluk trendleri, sonbahar mevsimi için oldukça kullanışlı.

 

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık