Soğuk Hava Yürüyüşleriniz İçin Gerekli Kış Aksesuarları

Soğuk Hava Yürüyüşleriniz İçin Gerekli Kış Aksesuarları
kışgiyimgiyimaksesuaroutdoor

Soğuk havaların yaklaştığı şu günlerde, kış aksesuarları oldukça revaçta. Kışın yürüyüş yapmayı sevenlerdenseniz, sizi sıcak tutacak birkaç aksesuara ihtiyaç duyacaksınız. 

Sizi hem soğuk havalardan koruyacak hem de şıklığınıza şıklık katacak kış aksesuarları şunlar:

Önce Eller: Eldiven

Havalar soğuduğu zaman, ilk olarak elleriniz üşümeye başlayacaktır. Soğuklara karşı oldukça duyarlı olan bu uzuvları sıcak tutmanız önemlidir. Özellikle karlı havalarda elleri sıcak tutmak için iyi bir eldivene ihtiyacınız olacak. En çok tercih edilen kış aksesuarları arasında bulunan eldivenler, farklı yapılarda üretilir. Örneğin; yoğun soğukların yaşandığı havalar için özellikle üretilen şişme eldivenler, karlı günler için uygundur. Kumaş eldivenler ise kar yağışının olmadığı daha hafif kış günleri için uygun olur. Günlük kullanım için en uygun eldiven modeli ise deri eldivenlerdir. Deri eldivenler ellerinizi sıcak tuttukları gibi, şık duruşlarıyla da tarzınıza renk katarlar.

Başınızı Sıcak Tutun: Bereler

Kış aksesuarları denildiğinde akla gelen bir diğer parça ise tabii ki berelerdir. Bereler, sonbahar ve kış modasının kataloglarını süsler. Özellikle kış sezonunun kilit ürünlerinden biri olan bere, hem tarzınıza bir yenilik katar hem de başınızı soğuk havalara karşı korur. Örneğin; polar bereler konforlu tasarımlarıyla öne çıkar ve kış aylarında kulaklarınızın ve başınızın sıcaklığını optimum seviyede tutar. Ayrıca bere seçimini giyim tarzınıza göre yaparak bir kombin de oluşturabilirsiniz. Örneğin çoğunlukla renkli giyinmeyi tercih ediyorsanız, canlı renklere sahip bir bere modeli tercih ederek tarzınızı tamamlayabilirsiniz. 

Bir Boyunluk Modeli Seçin

Çok soğuk havalarda ihtiyaç duyacağınız bir başka aksesuar, boyunluklardır. Bilindiği gibi grip ve benzeri salgın kış hastalıkları; en çok kulak, burun ve boğaz bölgelerini etkiler. Dolayısıyla boğazınızı sıcak tutmak için bir boyunluk almanız, soğuk havalarda oldukça işinize yarayacaktır. 

Kış aksesuarları arasında yer alan boyunlukları berenizle kombinleyerek bir stil de oluşturabilirsiniz. Örneğin; berenizle ve eldiveninizle aynı renk bir boyunluk modeli seçebilirsiniz.

Kulak Bandını da Deneyin

Kulak bandı, soğuk kış günlerinde bereye kıyasla sadece kulak sıcaklığına ve korumasına odaklanan bir aksesuardır. Bereyle rahat olmayanlar için uygun olan kulak bantları, genelde polyester kumaştan üretilir. Nem kontrolü ve nefes alabilirlik sunan kulak bantları, özellikle yoğun rüzgârların olduğu hava koşulları için çok uygundur. Kış aksesuarları alışveriş listenize kulak bandını da ekleyerek, soğuk havalara tam teçhizatlı bir şekilde hazır olabilirsiniz.

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık