Kamp Malzemelerinizi Test Etmeniz İçin 6 Harika Kamp Alanı

Kamp Malzemelerinizi Test Etmeniz İçin 6 Harika Kamp Alanı
kampkampalanıoutdoor

Kamp yapmak, özellikle kış aylarında oldukça eğlenceli bir aktivitedir. Türkiye, özellikle doğal kamp alanı açısından oldukça zengin bir ülkedir. Aldığınız kamp malzemelerini test etmeniz için Türkiye’de özellikle görmeniz gereken 6 harika kamp alanı için yazıya göz atabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi- Muğla

Muğla-Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi, kamp yapmaya oldukça uygun görkemli coğrafyasıyla dikkat çeker. Hem denize girebileceğiniz hem de temiz havayı içinize çekebileceğiniz bu bölge, kamp yapmak için biçilmiş kaftandır. Ek olarak; zorlu kamp alanlarından hoşlanıyorsanız, Kelebekler Vadisi sizin için en uygun kamp alanı olabilir. Ayrıca Kelebekler Vadisi, paraşütle atlamak için de uygun yüksekliğe sahiptir.

Sülüklü Göl- Bolu

Bolu’da yer alan Sülüklü Göl kamp alanı, özellikle kış mevsiminde harika manzaralar sunar. Sülüklü Göl kamp alanında, dağ yürüyüşleri yapabilir ve dağ bisikleti sürüşleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu kamp alanı, özellikle geceleri harika bir atmosfer sunar.

Erikli Şelale Kamp Alanı

İstanbul’dan çok uzaklaşmak istemiyorsanız Erikli Şelalesi Tabiat Park Kamp Alanı’nı

Ziyaret edebilirsiniz. Şelale ve dere manzarasında çadır kurabileceğiniz bu kamp alanı, sakin ve huzurlu bir tatil için çok uygun.

Atikhisar Barajı Kamp Alanı

Çanakkale’de yer alan Atikhisar Barajı kamp alanı, Çanakkale il sınırları içinde en çok tercih edilen kamp alanlarından biri. Eğer; Çanakkale merkezde yaşıyorsanız, Çanakkale’ye oldukça yakın olan Atikhisar Barajı Kamp Alanı’na bir hafta sonu kaçamağı düzenleyebilirsiniz.

Kaz Dağları Kamp Alanı

Edremit Balıkesir’de yer alan Kaz Dağları’nda, kamp yapmaya uygun birçok alan bulunur. Kaz Dağları’nın benzersiz doğasında, kamp aktivitelerinin yanı sıra birçok etkinliğin de düzenlediği bu kamp alanı, sunduğu imkânlar nedeniyle kampçılar tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir. Çadır kurmak dışında kano ile gezebilir ve çadıra alternatif olarak ağaç evlerde kalmayı tercih edebilirsiniz.

Nemrut Dağı Millî Parkı Kamp Alanı

Adıyaman’da yer alan Nemrut Dağı Millî Parkı, etkileyici gün batımı ve gün doğumuyla hem turistler hem de yerli gezginler tarafından çok gözde bir yerdir. Kommagene medeniyetinin tarihi kalıntılarıyla ünlenen bölge, aynı zamanda uygun bir kamp alanıdır. Nemrut Dağı Millî Parkı’nda yer alan kamp alanların birine çadırınızı kurup, bölgede görülmesi gereken turistik yerlere keşfe çıkabilirsiniz. Nemrut Dağı Millî Parkı hem kültürel hem de coğrafi zenginlikleriyle, sizin için oldukça keyifli ve zamanınızı dolu dolu geçirebileceğiniz kamp alanı olacaktır. Kamp alanı için malzeme listenizde eksiklikleriniz varsa http://www.yalispor.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Ürünler

Beğenebileceğiniz Diğer Yazılar

Yukarıya çık